Povestea noastră

ONOCAN a început acum 10 ani, în Târgu Mureș, dintr-o nevoie și o dorință să facem lucrurile diferit. Ce n-am știut atunci e că avea să devină pasiunea vieții noastre și fundația pentru viitorul copiilor noștri.

Creăm din iubire de frumos și calitate. Din drag de eleganță minimalistă și cu gândul, mereu, la frumusețea clienților care aleg să poarte ONOCAN. 

Am început într-un atelier improvizat, de câțiva metri pătrați, în care abia încăpeau 4 oameni:  Doi eram noi, Cătălin și Diana, care desenam modelele, făceam șabloane, tăiam pielea și încercam să potrivim accesorii, iar alți doi erau clienți care se minunau cum ne descurcăm în așa spațiu mic. 

În timp… am ales să studiem design și să descoperim cum lucrează cei care produc poșete pentru brandurile internaționale. Așa am descoperit la ce nivel vrem să creăm și să depășim limitele pe care alții ni le puneau: am vrut să facem ONOCAN al nostru, nu al altora. 

Și am îndrăznit să visăm că ceea ce iese din mâinile noastre poate ajunge în toată România și chiar în toată lumea. 

Am petrecut sute de ore la târguri de profil și au început să apară reacțiile clienților, comenzi tot mai multe, nopți de cusut manual și pictat modele personalizate… Iar apoi au venit și premiile pentru design. Ceea ce ne imaginam noi a devenit apreciat și premiat de oameni din industrie! 

Atunci am știut că toate eforturile noastre… merită. Și că nu suntem nebuni când visăm ca dintr-un atelier de câțiva metri pătrați să creăm lux care să ajungă peste oceane. 

Cât merită? 

Nu știam. Nu știm. 

Dar știm că nu ne oprim și simțim că, după 10 ani, abia acum începem. 

Sperăm să ne arăți și tu, când alegi să porți ONOCAN, cum visul nostru aduce bucuria, eleganța și frumosul în viața ta. 

Ne-am propus să nu facem rabat niciodată la calitate. Să păstrăm nivelul de finețe pe care îl laudă clienții noștri și să căutăm constant cele mai bune materiale pentru produsele ONOCAN. 

Vrem să creăm produse care să reziste în timp, să emane eleganță și să simți când le porți că e natural să strălucești. ONOCAN contribuie, prin design și unicitate, la cine ești tu. 

ONOCAN începe de la noi. Și continuă prin tine. Pentru tine.  

Se vede, altă calitate!

Și accesoriilor cu logo, foarte faine și de calitate! Chiar m-a întrebat soțul meu dacă ai fost la training în străinătate. :) Îmi plac foarte mult! Mulțumesc, o să le port cu drag! Cred că o să primesc aprecieri la Barcelona. Te felicit pentru calitatea oferită. 

Depășește orice așteptare

Sunt superbe! Felicitări pentru creativitate și munca depusă. Eu confirm că am 2 modele achiziționate acum mai bine de 7 ani și sunt ca noi! Și încă primesc întrebări de unde le-am achiziționat. 

Am 2 modele de peste 7 ani

Cătă, e foarte frumoasă, spațioasă, și o observă lumea când o port. E altceva! ;-)

O observă lumea. E altceva

A ajuns geanta! Este minunată. Depășește orice așteptare. Mulțumesc!

Finisajele genții pe care mi-ai făcut-o tu sunt apropiate de Vuitton!

Este foarte frumoasă! Am în dressing, predominant Vuitton, Furla, Coccinelle și cam atât. Nu am încercat altceva până acum, RITA a prima. Dar finisajele ei sunt la calitate de Vuitton și mă bucură foarte tare. Eu mă îmbrac românește de la designeri din Constanța și îmi doresc să promovez cât mai mult brandurile românești. :) 

Au fost așteptate mai ceva ca pâinea caldă

Cătălin, am primit ieri coletul, livrarea a fost ok și poșetele arată super! Diseară aștept feedback-ul, pentru că azi au și intrat în folosință. :) Au fost așteptate mai ceva ca pâinea caldă și dezamăgirea a fost că nu am reușit achiziționarea pentru cadoul de Paști. Așteptăm acum nude, ca să o avem și pe asta!

O clientă mai mult decât mulțumită

Sunt o clientă mai mult decât mulțumită. Sunt executate impecabil gențile. Pentru că nu știu când voi ajunge acasă site-ul internațional este mană cerească. Doar ONOCAN de acum încolo. Calitatea este extraordinară.

Uau! Mi s-a tăiat respirația

Uau! Mi s-a tăiat respirația! Minunată. Dimensiunea e perfectă, forma și materialul… Mulțumesc mult! 

Vino în comunitatea ONOCAN!

×
Logo ONONCAN