Întrebări frecvente

Produse

Ce înseamnă poșete modulare?

Poșete modulare înseamnă că poți să iei jos elemente de pe o poșetă și să o porți fără ele sau să le înlocuiești cu altele, de culori și texturi diferite. 

În cazul ONOCAN părțile modulare sunt: 

Toarta de umăr 

Toarta de mână 

Capacul  

Nu la toate modele există toate aceste elemente. Dar acolo unde ele există, pot fi luate jos. 

Cum știu care e mărimea potrivită?

Îți recomandăm să verifici dimensiunile fiecărei poșete, înainte să o comanzi (le găsești în descrierea fiecărui model). 

Iar ca să-ți fie mai ușor să vezi proporționalitate poșetei, am adăugat la fiecare model fotografii cu un model. 

De asemenea, pe paginile noastre de Facebook și Instagram găsești fotografii și video-uri în care poșetele noastre sunt purtate de Diana, tocmai ca să vezi cum arată și cum să le incluzi în garderoba ta. 

Sunt culorile din fotografii la fel și în realitate?

Noi zicem că în realitate sunt și mai frumoase. :) 

Dar interpretarea asta depinde de gusturi. 

Ne-am străduit, la toate ședințele noastre foto să nu edităm culorile, ci să le lăsăm să fie cât mai aproape de realitate. (și la culoarea pielii, și la culoarea accesoriilor) 

Dacă te ajută, caută pe Facebook sau Instagram video-urile de tip #StreetStyle ca să vezi cum arată poșetele purtate de Diana, fără editări pe culoare.

Comenzi

Cum plasez o comandă?

Pentru a plasa o comandă, navighează pe pagina produsului dorit și selectează opțiunea "ADAUGĂ ÎN COȘ".

Continuă procesul apăsând pe "FINALIZARE COMANDĂ" pentru a avansa la etapa următoare.

Urmează să completezi un formular cu informațiile personale necesare pregătirii coletului tău. Ulterior, vei alege metoda de plată: direct cu Cardul sau la Livrare (Ramburs).

Plata cu cardul implică introducerea datelor cardului tău, proces ce garantează securitatea maximă a informațiilor.

Plata Ramburs se efectuează direct curierului la primirea coletului. Optează pentru metoda preferată, însă reține că recomandăm utilizarea cardului pentru o mai mare securitate și rapiditate.

Cum pot să anulez o comandă?

Dacă ai plasat o comandă și vrei să o anulezi trimite-ne un e-mail pe contact@onocan.com cu id-ul comenzii sau răspunde direct la e-mailul pe care l-ai primit atunci când ai plasat comanda.

O persoană din echipa noastră îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Aș vrea să vorbesc cu o persoană. Cum fac?

Cel mai eficient este să ne scrii un e-mail pe: contact@onocan.com.

Acolo comunicam cel mai eficient si mai prompt. 

De regulă, ne propunem să răspundem tuturor solicitărilor în maxim 24 de ore.

Livrare

Care e politica de Livrare?

Toate comenzile ONOCAN se livrează prin curier (FAN Courier). 

FAN Courier operează procesul de livrare din momentul în care preiau un colet de la noi. 

Atât timp cât comanda ta este la noi în depozit, o putem gestiona noi, dar după ce ea pleacă, dacă ai întrebări despre livrare va trebui să discuți cu cei de la FAN Courier. 

Toate livrările pe teritoriul României costă 20 lei.

Cum se derulează livrările internaționale?

Livrările internaționale au un alt statut și le procesăm individual și manual, pe fiecare în parte. 

Dacă vrei să comanzi un produs ONOCAN și soliciți livrarea în afara României te rugăm să ne dai un e-mail pe contact@onocan.com și te ajutăm cu plăcere. 

Ne dorim ca produsele noastre să ajungă la tine intacte și în siguranță, așa că mereu căutăm opțiunile cele mai potrivite.

Comanda mea nu a ajuns / s-a pierdut. Ce să fac?

Tratăm asemenea situații cu foarte mare seriozitate. Este o probabilitate foarte mică să se întâmple asta, dar dacă se întâmplă te rugăm să iei legătura cu echipa noastră de Customer Care cât mai curând. Scrie-ne un e-mail pe contact@onocan.com și găsim cele mai bune soluții pentru situația ta.

Retur și Schimb

Cum returnez o comandă?

Împachetează produsul pe care vrei să îl returnezi în ambalajul său original. Produsele trebuie returnate fără să fi fost folosite, în starea lor originală (cu toate accesoriile pe care le-ai primit). 

Apoi du-te în Shop: https://onocan.com/pages/formular-retur-produse și completează formularul de Retur. 

Unul dintre colegii noștri te vor contacta ca să discutați detaliile returului. 

Care e politica de Retur?

Ne dorim ca fiecare client ONOCAN să fie încântat de achiziția sa. Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumit, ai dreptul să faci retur produsului tău sau să soliciți un schimb de produse, oricând în primele 14 zile de la livrare. 

Te rugăm, asigură-te că produsele pe care le returnezi sunt noi, nefolosite, și au toate accesoriilor + pachetul original intact. Produsele returnate care sunt avariate, zgâriate, incomplete, folosite sau cu urme de uzură nu vor primi refund și nu vor fi schimbate. 

Completează Formularul de Retur de AICI: https://onocan.com/pages/formular-retur-produse și unul dintre colegii noștri te vor contacta cât de curând.

Aștept un refund. Cât ar putea să dureze?

În funcție de modalitatea de plată pe care ai ales-o perioada de timp variază. 

Pentru plățile făcute prin card durează, de regulă, nu mai mult de 72 de ore. 

Pentru plățile prin transfer bancar care solicită refund e nevoie de o perioadă de 5 zile lucrătoare pentru ca banii să fie întorși spre client.

Care sunt conditiile si perioada GARANȚIEI

Toate produsele comercializate de ONOCAN sunt realizate din materiale de inalta calitate si sunt supuse unui control al calitatii amanuntit inainte de a fi livrate.

Pielea pe care o utilizam in realizarea produselor este 100% naturala, iar procesul de productie corespunde celor mai inalte standarde de calitate.

Garantia reprezinta certitudinea calitatii oferita de ONOCAN pentru toate produsele achizitionate pe de site-ul www.onocan.com

Oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii pentru produsele achizitionate de pe ONOCAN pentru orice defecte pe care le puteti descoperi in aceasta perioada de timp si care nu pot fi imputabile cumparatorilor.

 

CONDITII DE GARANTIE

Garantam ca produsele achizitionate de pe ONOCAN sunt autentice, noi si lipsite de orice defecte. Trebuie luat in considerare ca odata cu purtarea repetata pot aparea urme de uzura, iar acestea nu pot fi considerate defecte.

 

CONDITII IN CARE GARANTIA DEVINE INAPLICABILA

Deteriorari ale produsului cauzate de socuri mecaniceIntretinerea necorespunzatoare folosind produse sau metode neadecvateDefecte cauzate de utilizarea necorespunzatoare a produselorDeteriorari cauzate de expunerea prelungita la factori severi (caldura, foc, apa, zapada, gheata, umiditate, etc)

Deteriorari produse in urma unor calamitati, accidente, incendiere, furt

Deteriorari produse in urma transportului, manupularii si depozitarii in conditii necorespunzatoare

 

NU SE CONSIDERĂ DEFECTE DE FABRICAŢIE, CA URMARE, NU FAC OBIECTUL ACORDĂRII GARANŢIEI:

Particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi – tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt realizate produsele ONOCAN

Pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra şi poate colora usor produsele cu care intra in contact. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patina unică, şi nu este considerat defect.Micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.

 

MODALITATI DE ASIGURARE A GARANTIEI

Repararea produselor

Inlocuirea produselor in cazul in care reparea acestora nu este posibila

Returnarea contravalorii produselor in momenul in care nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile

 

RECOMANDARI PRIVIND INGRIJIREA GENTILOR

Dupa fiecare utilizare, este recomandata curatarea fetelor de piele, cu o carpa moale, usor umezita, uscandu-le la temperatura camerei, iar pentru pentru accesoriile metalice este recomandata curatarea cu o carpa uscata.Evitati supraincarcarcarea gentilor

Evitati depozitarea langa surse de caldura, umezeala sau expunerea prelungita la razarele soarelui

Feriti geanta de obiectele care pot provoca zgarieturi, perforari, arsuri, decolorari sau orice alte actiuni care o pot deteriora

Sustenabilitate

Cum alegeți materialele din care creați poșetele?

Alegem, constant, cele mai de calitate materiale. 

Când alegem pielea, alegem din colecțiile cele mai noi ale furnizorilor noștri. 

De asemenea, alegem pielea cea mai rezistentă, ca structură, textură și culori. 

Iar în cazul accesoriilor metalice alegem accesoriile cu cea mai mare rezistență în timp, pentru că produsele ONOCAN sunt făcute să dureze.

Unde produceți poșetele ONOCAN?

Poșetele ONOCAN sunt produse în România, folosind materiale de la furnizori internaționali.

Ce faceți ca să deveniți mai sustenabili?

Ne dorim să integrăm în colecțiile noastre pielea ecologică și studiem, alături de specialiști în această nișă, cum putem să găsim și să optimizăm procesele. 

E un proces care durează, dar pe care suntem dedicați să îl înțelegem și să îl facem parte din ONOCAN. 

Pe măsură ce avansăm cu inovația, vom anunța clienții despre fiecare etapă prin care trecem.

×
Logo ONONCAN